Inspiratiedag voor schrijvers

Inspiratie

Je schrijft.
En dat doe je eigenlijk best wel graag.

Maar gestart geraken, het is toch telkens weer ploeteren. Staren naar je scherm dat tenenkrullend wit blijft. Op die éne goeie zin een passende volgende vinden. Kiezen waar je tekst naartoe gaat. De flow vinden, wat dat ook moge betekenen.
Of het redactiewerk… Schaven aan je tekst voelt aan alsof je je kleine, volmaakte baby moet gaan opereren. Je kan leukere manieren verzinnen om je tijd door te brengen!

Dat kan beter, toch?
Hoe doe je dat nu eigenlijk écht, schrijven vanuit rust en vrijheid? Kan je inspiratie opwekken op een duurzame manier?

In de zomervakantie organiseer ik de allereerste inspiratiedag voor schrijvers. Een dag waar jij samen met gelijkgestemden op zoek gaat naar wat echt kan werken voor jou, op een locatie die de inspiratie voedt. Geen eenheidsworst, geen cosmetische trucs, maar écht naar de kern van jouw creativiteit. Het is daar dat het worstelen ophoudt en jij kan gaan schrijven vanuit vrijheid. In verbinding met jezelf en je tekst.

Wanneer: woensdag 22 augustus van 10u-17u

Waar: Tweeperenboom, Dorpsstraat 1 in Winksele (vlak bij Leuven). We hebben de hele dag de wondermooie zolderruimte ter beschikking, en bij mooi weer trekken we ook de tuin in en het dorpsplein op.

Wat meebrengen: eventueel een laptop, indien je die nodig hebt om te schrijven. Papier, pennen en ander materiaal wordt voorzien. Ook hapjes, drankjes en een broodjeslunch zijn inbegrepen.

Prijs: 115 euro incl BTW. Deze prijs is incl 30% korting en geldt enkel voor deze eerste editie van de inspiratiedag, in ruil voor jouw eerlijke feedback.

Inschrijven: dat kan via mail naar schrijfme@poezieopmaat.be. Je inschrijving is compleet nadat ik ook je betaling heb ontvangen op BE48 7360 4333 5927 (Annelies Van Dyck).