Werkwijze en prijs

Een gedicht op maat schrijven, is geen bandwerk. En gelukkig maar: me verbinden met mijn klanten, helemaal in jouw essentie duiken, is immers het liefste wat ik doe!

Wanneer je bij me aanklopt voor een gedicht op maat, plannen we eerst een uitgebreid intakegesprek. Dit kan bij mij thuis zijn bij een verse pot thee, bij jou thuis of via Skype of gsm: we zoeken naar de meest passende vorm. In de intake praten we over heel wat: voor wie is het gedicht, waarvoor wil je het gebruiken, over wie of wat wil je dat het gaat? Van welk soort teksten word jij warm? Ik stel in deze intake vooral veel vragen. We duiken samen helemaal naar de kern. Dit helpt mij om me helemaal in te leven en komt het gedicht dus enorm ten goede, en ook van klanten hoor ik dat het intakegesprek een fijne start is van ons traject samen: niet zelden brengt het ook voor hen een heleboel puzzelstukjes bij elkaar.

Nadien ga ik aan de slag. Ik verwerk ons gesprek in een gedicht, waarbij ik maximaal rekening hou met jouw wensen. Jouw verhaal staat centraal. Ik sla aan het schrijven, schrappen, herschrijven… tot er een afgewerkt en kwalitatief gedicht ontstaat. We spreken een deadline af waarop ik je dit gedicht ten laatste bezorg. Op basis van jouw feedback herwerk ik het gedicht tot we na maximaal twee revisierondes bij die tekst komen die jou in je ziel raakt en warm maakt.

Hoeveel kost het?

De prijs voor een gedicht op maat bedraagt 450 euro excl BTW. Voor particulieren neem ik de BTW met plezier op mij, je betaalt als particulier dus 450 euro all-in. Voor dit bedrag krijg je:

  • een dieptegesprek van 90 minuten op een locatie naar jouw keuze,
  • een verplaatsing naar een locatie naar keuze binnen een straal van 50 km rond Wilsele; of een gezellige koffie, thee en wat lekkers bij mij thuis in de woonkamer,
  • een kwalitatief gedicht, helemaal op jouw maat, digitaal afgeleverd binnen de afgesproken deadline,
  • twee revisierondes waarbij ik jouw feedback helemaal in het gedicht verwerk zodat het gedicht precies die woorden krijgt die jouw hart warm maken.

Niet alle belangrijke momenten laten zich plannen. Voor afscheidsgedichten maak ik graag tijd vrij in mijn agenda om het gedicht op korte termijn klaar te krijgen, zonder meerkost.